Modele de teza geografie sem 1`

În Media Generală de admisere la Liceu sau şcoli de Arte şi Meserii, Media Generală obţinută la tezele cu subiect UNIC are o pondere egală (50 la sută) Cu Media Generală de absolvire a claselor V-VIII. Aproximativ 208,000 de elevi DIN clasa a VIII-a au susţinut, Marţi, Ultima teză cu subiect UNIC DIN semestrul întâi, respectiv la istorie sau Geografie, informează Ministerul Educaţiei Cercetării şi Tineretului (MECT). Prima sesiune de Teze cu subiect UNIC pentru clasele a VII-a şi a VIII-a început în 25 noiembrie cu limba şi Literatura maternă. În 3 Decembrie elevii au susţinut Teza la limba şi Literatura Română, iar în 11 Decembrie la matematică. Ultima teză este CEA la istorie sau Geografie, care va fi susţinută doar de elevii DIN clasele a VIII-a, în 16 Decembrie. Toate subiectele sunt obligatorii. Se Acorda 10 puncte DIN Oficiu. IV. a) Precizati Patru ramuri Industriale mai importante ale regiunii Galati-Braila II. Completati afirmatiile de mai jos cu informatia corecta: c) in Carpatii Meridionali densitatea populatiei este redusa.

Precizati doua argumente care sa explice acest lucru:.. Perioada specială a tezelor DIN semestrul I incepe în 10 fevarie 2009 cu Proba la limba si Literatura maternă. În 12 février va fi Proba la istorie sau Geografie (numai pentru clasa a VIII-a), în 17 fevarie-la limba si Literatura Română şi în 19 fevarie-la matematică. 4. Patru puncte de trecere a frontierei (rutiere si Feroviare): durata evaluării este de maximum trei zile pentru fiecare şcoală, inclusiv ziua în Care s-a susţinut Proba, iar în centrele de Evaluare, de cel mult Patru zile. Fiecare lucrare va fi corectată de Doi profesori, unul de specialitate Care a p la clasă (care va corecta lucrările în şcoală), iar Celălalt un Profesor évaluateur DIN Centrul de Evaluare, extern unităţii de învăţământ de la Care Provine Teza. Durata tezei cu subiect Unic a fost de Două Ore DIN momentul primirii subiectelor de către fiecare elev (ORA 12,00). Extragerea Variantei de subiect DIN cele 10 posibile a la sediul Centrului Naţional pentru curriculum şi Evaluare în Învăţământul Preuniversitar, în prezenţa Comisiei Naţionale de organizare. III. dans Coloana A sunt numerotate Orase, iar in Coloana B sunt énumérer Rauri Care strabat aceste Orase. Scrieti, PE Foaia de examen, perechile corecte dintre fiecare numar DIN Coloana A si Litera corespunzatoare DIN Coloana B. Nota: fiecarui Element DIN Coloana A II corespunde un singur Element DIN Coloana B.

A B varianta cu numărul 8 la Ultima teză DIN semestrul întâi (Imaginez: Mediafax foto) B) se DAU urmatoarele denumiri: bauxita, carbuni, cupru, Constanta, Curtici, gaze Naturale, Giurgiu, Mangalia, essence, Plumb, Sare, Sulina, Ungheni, uraniu, Vicsani. Selectati: I. PE harta de mai sus sunt marcate cu litere raurile iar cu CIFRE orasele. Urmarind harta raspundeti la urmatoarele Cerinte: varianta cu numărul 8 a fost extrasă, Sâmbătă dimineaţă, pentru Ultima teză cu subiect UNIC DIN semestrul întâi, respectiv la istorie sau Geografie..

About the Author