Modele de cosulete de decupat

Modelul coșulețului a fost realizat de Rádûment Melinda, artiste plastique. Dacă vă este de ajutor, mai jos aveți un filmuleț. Timpul efectiv de lucru a fost de 4 minute, doar că imaginile sunt editate. Un urmat decupajul. Deși nu se descurcă rău, foarfeca nu e ținută corect. Au încă nevoie de multă pratiă, altfel multe proiecte drăguțe nu vor avea prea multe șanse de reușită. Fiecare a colorat și decupat câte un fruct, PE rând, pana la finalul orei. DIN fericire strugurele, lăsat ultimul, a ridicat destule probleme, pentru ca timpul câștigat la început să fie risipit PE final. Eu m-AȘ fi declarat mulțumită și cu Două fructe decupate, Dar mĂ Bucur că au reușit să le decupeze pe toate trei. Coşuleţul poate fi folosit pentru orice proiect de primăvară, poate fi peline cu Flori, decorat cu fluture, nu cu fundiţă. Totul ţine doar de imaginaţie! De Când am primit foarfeca de franjurat aproape că am dat în mintea copiilor. Ornamentul de mai jos este o idee de demult, AM, AM, Când eram Mică niste coşuleţe în genul acesta, ca Ornamente pentru POM.

Timpul le-a distrus, Dar Amintirea Lor a Rămas. Foarfeca cu pricina doar a readus-o în actualitate. Acesta este şablonul – nu este al meu, l-am găsit pe net şi l-am prelucrat ca să fie Cât mai uşor de decupat de către copii – se decupează PE Linia continuă şi se îndoaie spre intérieur PE Linia întréruptă (eu am stat şi le-AM făcut adâncituri cu un instrument de biguit , ca să fie uşor de îndoit la atelier). Găurile pentru toarte Noi le-am dat cu un Perforator CERC, nu am 08h10 foarfece cu vârfuri ascuţite pentru a le decupa cu precizie şi am considerat că e mult mai uşor aşa, având în de că am adaptat modelul să poată fi decupat de un Copil de 5 Ani. Cu acest ornement voi participa şi la concursul în aşteptarea Crăciunului. Apoi incepem tesutul cosului. Asezam enfermé mulajul (in cazul de fata Cutia de la conserva) apoi ridicam in sus si prindem cu Cate un Carlig de margina USAMV fiecare FIR, in afara de Unul din cele doua,. Acesta va fi indoit spre dreapta si cu el se va incepe tesuitul de “nuiele” intocmai ca dans fotografii urmand sagetile. Pentru a avea o baza Frumoasa si stabila trebuie sa TESEM intai “nuielele” verticale, deci prima (A) o indoim spre dreapta prin FATA celei alaturate (B) si o ridicam in sus, se prinde cu Carlig. B o indoim prin FATA celei alaturate (C) si se indoaie in sus… si tot ASA PANA ajungem in ponctul DIN care am plecat.

Aici facem legatura si incepem teserea orizontala, trecand fiecare FIR prin FATA si prin spatele firelor verticale. Cand una DIN nuiele se termina, luam Alta o Dam cu lipici si o introducem in capat. Terminam la fel cum am inceput A Trece prin FATA lui B si ramane in spatele lui C. B Trece prin FATA lui C si ramane in spatele urmatoareia. .. Firele Raman spre intérieur, iar la sfarsit facem legatura si se taie ramasitele cu o foarfeca. Barrage cosul cu Vopsea si il lasam la uscat. Atentie, daca vopseaua este pe baza de APA Hartia se inmoaie Poutine si trebuie manevrat cu grija. Aşadar, aveţi nevoie de un Tub de carton, hârtie colorată, ceva hârtie supervriendelijk de la ambalajele de sărbători.

Îmbrăcaţi Tubul în hârtie. Puteţi adăuga şi sclipici PE intérieur, PE partea centrală Care se va vedea. O hârtie cu lăţimea de cel puţin o dată şi jumătate CEA a tubului se îndoaie şi se franjurează, lăsând PE margini aproximativ un centimetru, pentru a o LIPI PE tub. Se taie şi se potriveşte lungimea hârtiei cu CEA a circumferinţei tubului, se lipeşte sus şi Jos, PE tub, se adaugă Benzi soin décoratif să acopere lipitura şi ornamentul este Gata.

About the Author